Carinova Woonzorg

Zorgadvies

Onze zorgadviseurs adviseren u graag over het zorgaanbod van Carinova. Heeft u vragen over wonen, zorg en welzijn? 

Lees meer »

Kwaliteit van zorg in een notendop

‘Wat kunt u van Carinova verwachten als het gaat om kwaliteit van zorg? Een vertrouwd en warm welkom, liefdevolle en persoonsgerichte zorg staan hierin centraal. 

Lees meer »

Comfortabel wonen

Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in acht woonzorglocaties. Karakteristiek voor onze voorzieningen is het kleinschalige en het eigen karakter. Carinova Woonzorg biedt u een prettige woonsituatie. 

Lees meer »

Intensieve zorg

Kortdurende intensieve zorg (revalidatie) wordt gegeven in de twee verpleeghuizen en in onze zorghotels kunt u terecht voor een kortdurende 
opname om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie of voor een vakantieopname.

Lees meer »

Woonzorglocaties

Carinova heeft 8 woonzorglocaties: Diessenplas in Holten, Huize Salland in Deventer, Park Braband in Schalkhaar, Het Averbergen in Olst, Sparrenheuvel in Diepenveen, Sint Willibrord in Boskamp, De Hartkamp in Raalte en Sint Jozef in Deventer. Meer over deze locaties vindt u op deze pagina's.

Lees meer »

Dagbehandeling en dagopvang

Het doel van dagopvang is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig maar ook zinvol zijn. Binnen de verpleeghuizen bieden we vooral dagbehandeling.

Lees meer »

1e lijns behandeling

Carinova biedt ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëthiek en valtraining. Dit doen we op meerdere locaties en voor meerdere doelgroepen.

Lees meer »

Overige informatie

Carinova is er voor u. U maakt uw eigen keuzes en bepaalt zelf hoe u uw leven inricht, ook wanneer er door het ouder worden beprekingen ontstaan.
Onder deze rubriek vindt u informatie als u een indicatie 'zorg met verblijf' heeft.
Ook kunt u kiezen voor aanvullende zorg in de vorm van een abonnement of bijvoorbeeld maaltijdservice. Ook dat vindt u onder deze rubriek.

Lees meer »