Carinova Thuiszorg

Zorgadvies

Onze zorgadviseurs adviseren u graag over het zorgaanbod van Carinova. Heeft u vragen over wonen, zorg en welzijn?

Lees meer »

Thuiszorg voor u

Verpleegkundigen en verzorgenden van Carinova bieden verpleging en verzorging aan thuiswonende zieken, gehandicapten en ouderen.

Lees meer »

Specialistische Zorg

Carinova heeft goed opgeleide medewerkers ingezet kunnen worden voor Astma/eczeem/ COPD, wondzorg, stomazorg, diabetes of zorg kunnen verlenen bij dementie en geheugenverlies

Lees meer »

Mantelzorgondersteuning

Als u voor een zieke of gehandicapte in uw naaste omgeving zorgt, dan bent u een mantelzorger. Het Steunpunt Mantelzorg biedt dan ondersteuning en begeleiding in de vorm van persoonlijke gesprekken. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

Lees meer »

Personenalarmering

U woont zelfstandig maar bent misschien niet meer zo goed ter been. Of u bent door ziekte deels afhankelijk en uw familie woont op afstand. Dan is het een veilig idee om aangesloten te zijn op de Personenalarmering van Carinova.

Lees meer »

Thuis Begeleiding

De thuis begeleider bied u praktische hulp en tips om problemen te voorkomen of (zelf) op te lossen. Komt u ergens niet meer uit, dan kunt een aanvraag doen voor thuisbegeleiding.

Lees meer »

Hulpmiddelen

De uitleen van verpleegartikelen en –hulpmiddelen verloopt  via Medipoint. Hier vindt u meer informatie over de Medipoint uitleenlocaties en de Thuiszorgwinkels.

Lees meer »