Tessa


Tessa is een klein sociaal robotje dat structuur brengt in het dagelijks leven van mensen met een cognitieve beperking zoals dementie of autisme. Tessa kan eenvoudig worden ingesteld via een webapp door uzelf, maar ook door mantelzorgers, uw familieleden en zorgprofessionals.

U kunt via de app bijvoorbeeld een vraag of herinnering inplannen, die Tessa vervolgens op het geplande tijdstip met haar eigen stem uitspreekt. Op deze manier helpt de Tessa bij het hebben van structuur gedurende de dag. Bij handelingen die bestaan uit meerdere stappen kan Tessa helpen door het geven van stapsgewijze uitleg. Ook kan Tessa de sfeer in huis verbeteren door voor te stellen om de favoriete muziek van uw naaste op te zetten.

Tessa geeft mantelzorgers, familie en zorgprofessionals de mogelijkheid om te helpen wanneer er even niemand in huis aanwezig kan zijn.

Meer te weten komen over Tessa?

Bezoek de website van Tinybots Tessa of
bel 024-3010188 (ma t/m vrij, 9:00 - 17:00)


Tessa uitproberen? 1 maand geheel vrijblijvend!

Abonnees van het Carinova Servicpakket mogen Tessa vrijblijvend 1 maand uitproberen (t.w.v €100,-). Zo kunt u kijken of Tessa bij uw situatie (of die van uw naaste) past. 

Voorwaarden proefperiode

  • Aan de proefperiode zijn voor Servicepakket abonnees geen kosten verbonden.
  • Om teleurstelling achteraf te voorkomen voert onze samenwerkingspartner Tinybots een korte online kennismaking met u om te kijken of uw verwachtingen van Tessa overeenkomen en of Tessa bij uw situatie past.
  • Vragen kunt u direct stellen bij onze partner Tinybots (de leverancier van Tessa)
  • Het Carinova Servicepakket kan maximaal 5 Tessa's tegelijk ter beschikking stellen.
  • Via de onderstaande button kunt u de proefperiode aanvragen. U word doorgeschakeld naar de website van Tessa's leverancier.


Subsidiemogelijkheden

Mocht de proefperiode bevallen zijn dan kunt u een abonnement afnemen voor de aanschaf van Tessa. Er zijn mogelijkheden om een gedeelte van de kosten terug te krijgen via de WMO of de belastingdienst. De innovatieadviseur van Tinybots helpt u hier graag bij, door op de onderstaande knop te klikken komt u met haar in contact.