Officiële opening van pluk- en moestuin van het Centraal Hart

16 Juni 2017

Op maandag 3 juli van 15.00 -16.00 uur vindt in de tuin van het Centraal Hart (bij woonzorglocatie De Hartkamp)  de officiële opening plaats van de pluk- en moestuin.  De pluk- en moestuin is tijdens NL Doet op 10 en 11 maart met de inzet van ruim 100 vrijwilligers gerealiseerd. De tuinvrijwilligers van De Hartkamp  en studenten van praktijkonderwijs Carmel College hebben de tuin in de afgelopen maanden goed verzorgd. In combinatie met de zomerse temperaturen ligt de pluk- en moestuin er nu fraai bij. Iedereen is van harte welkom bij de opening. 

Met de pluk- en moestuin komt de verbinding tussen mensen goed tot zijn recht. Het uiteindelijke resultaat kan nu worden getoond. Het is een mooie fleurige pluk- en moestuin die bijdraagt aan het welzijn van wijkbewoners en daarmee ook bewoners van De Hartkamp.

Het Centraal Hart is een initiatief van Landstede Welzijn, RIBW en Carinova. Hebt u naast NL Doet belangstelling voor vrijwilligerswerk in het Centraal Hart? Dan kunt u contact met ons opnemen via vrijwilligerscentraalhart@carinova.nl