Nieuw: Carinova Thuizz

19 Oktober 2017

“Ik had nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden. Het is een verrijking van mijn leven” Mevrouw Veldkamp (84)

Wees er snel bij: slechts 50 tablets beschikbaar

Test nu of het iets voor u is!

Wilt u ervaren hoe leuk de mogelijkheden zijn van de digitale wereld? En op de hoogte blijven van diensten op het gebied van gezondheid, welzijn, veiligheid en zorg in uw omgeving. En wilt u met beeld en geluid contact op kunnen nemen met uw familie, vrienden of de zorg? Dan is Carinova Thuizz iets voor u!

Uw wensen en behoeften zijn uitgangspunt
Carinova Thuizz is een nieuw concept voor zorg- en dienstverlening. Met behulp van Carinova Thuizz willen we de mogelijkheden vergroten om zo lang en zo prettig mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. De basis voor Thuizz vormt de huidige dienstverlening van het Carinova Servicepakket in combinatie met het uitgebreide palet aan zorgverlening van Carinova. We nemen daarbij de wensen en behoeften van onze cliënten en abonnees als uitgangspunt.

Carinova Thuizz is bereikbaar met een tablet, de Compaan, die makkelijk, handig en veilig in gebruik is. Met deze tablet:

  • Krijgt u een overzicht van de zorg- en dienstverlening in uw omgeving
  • Heeft u toegang tot informatie en advies om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen
  • Kunt u via berichten, beeld en geluid contact opnemen met uw familie / mantelzorgers en de zorg
  • Heeft u alle dienstverlening binnen handbereik met het gemak om deze zelf te bestellen
  • Heeft u toegang tot spelletjes en Internet.

Dit is nog maar het begin. We gaan steeds verder om de dienstverlening van Carinova Thuizz te verbeteren en uit te breiden. Dit doen we samen met u, onze zorgprofessionals en samenwerkingspartners, waaronder leveranciers en gemeenten.

Wanneer?
Carinova Thuizz is medio november beschikbaar.

Voor wie?
Carinova Thuizz is bedoeld voor cliënten en abonnees die graag op een eenvoudige en leuke manier willen kennismaken met de mogelijkheden van de digitale wereld en toegang willen krijgen tot een uitgebreid aanbod zorg- en dienstverlening in de eigen omgeving.

Gezocht
We zoeken 50 testgebruikers, binnen de doelgroep, die bij de verdere ontwikkeling van Carinova Thuizz willen worden betrokken en ook willen vertellen over hun bevindingen. Als testgebruiker kunt u kosteloos de tablet (inclusief de maandelijkse servicekosten) zes maanden gebruiken. Het enige wat u zelf dient te betalen, is de Internetverbinding. Na dit half jaar beslist u om de tablet tegen betaling van de maandelijkse servicekosten te blijven gebruiken of weer in te leveren. We horen graag wat u ervan vindt! Zo kunnen we onze zorg- en dienstverlening blijvend verbeteren en aanpassen op uw wensen.

Informatiebijeenkomst Carinova Thuizz
Op donderdag 16 november om 14.30 uur is er een informatiebijeenkomst over Carinova Thuizz in ons nieuwe Grand Café, (voormalig ziekenhuis / St Jozefplein 1/ Deventer).  Onder het genot van een kopje koffie krijgt u informatie over Carinova Thuizz en kunt u alvast even proberen hoe het werkt. Laat u ons weten of u komt? De informatiebijeenkomst is gratis.

Opgave en meer informatie

Heeft u belangstelling voor Carinova Thuizz en wilt u de tablet uitproberen, laat het ons weten! Of wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Bel dan met met 0900 – 86 62 of mail naar servicepakket@carinova.nl.