E-Healthweek

06 December 2018
E-Healthweek

 

           U bent van harte welkom bij de innovatiemarkt van Carinova!! 

 

 

Innovatiemarkt 

In het kader van de nationale e-Healthweek organiseren wij een innovatiemarkt, waar wij u een aantal innovaties zelf laten ervaren! Zo geven wij bijvoorbeeld een demonstratie van diverse zorgrobots (bijv. de Lea en de Tessa) en ook van de THUIZZ-tablet (Compaan Connect). Daarnaast zullen we ook het vernieuwde Carinova Servicepakket presenteren.

 De THUIZZ-tablet is een tablet speciaal voor ouderen. Op de tablet is met speciale software een  beveiligde omgeving  geïnstalleerd die het voor ouderen gemakkelijk en veilig maakt om in contact te blijven met familie en kinderen. Er kunnen spelletjes op worden gedaan, berichten en foto’s worden gedeeld en er kan nieuws op worden gekeken -. Daarnaast is Carinova van plan om in de toekomst  meerdere diensten te ontsluiten middels de THUIZZ-tablet (bijvoorbeeld voor het eenvoudig bestellen van maaltijden, wasservice en diensten aan huis).

Voor leden van het Carinova Servicepakket heeft Carinova een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld voor het gebruik van de THUIZZ-tablet. Zo maakt beeldbellen voor een praatje met onze klantenservice standaard onderdeel uit van dit abonnement, net als toegang tot het maandelijkse Carinova tablet café.

Abonnees van het Carinova Service Pakket kunnen de tablet aanschaffen tegen een gereduceerd tarief én kunnen de THUIZZ-tablet een maand lang gratis uitproberen.

Wij heten u van harte welkom op onze markt en informeren u hier graag over onze nieuwe diensten en producten!

 

Waar?         Locatie St Jozef: St Jozefplein 1 in Deventer

Wanneer? 

                   Dinsdag 22 januari 13.00 – 16.00 uur

                   Donderdag 24 januari 13.00 – 16.00 uur