IkZorg - Student

| Overweeg jij een opleiding tot zorgmedewerker?

Sta jij op het punt te kiezen voor een opleiding? Spannend! Werken in de zorg is echt fantastisch. Er zijn verschillende opleidingen die je kunt volgen, je leest er hier meer over.

| Ontdek de zorg

Kiezen voor een opleiding is echt ontzettend spannend. Je maakt tenslotte een belangrijke keuze! Werken in de zorg is écht een uitdaging. Dat is wat het werk zo leuk maakt. Bovendien heb je dagelijks veel contact met mensen, en kun je echt iets voor ze betekenen! Wil je weten of de zorg bij jou past? Kijk dan eens op de site ontdekdezorg.nl Hier vertellen honderden mensen over hun werk en passie voor de zorg.

| Oriënteer jezelf

Spreekt werken in de zorg jou aan? Maar weet je nog niet goed wat je precies wilt doen? YouChooz is dé voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg en welzijn. Check snel deze website en oriënteer jezelf op de mogelijkheden.

| Loopbaanadviseur

Wil je graag meer informatie of advies? Je kunt je oriënteren op internet, zelf contact leggen met een adviesbureau of je gaat eerst op gesprek bij Carinova.

Samen met onze loopbaanadviseur bespreek je jouw wensen en mogelijkheden. Jullie kijken waar je goed in bent en wat je leuk vind, maar ook praktische vragen over opleiding, en toekomstige baangarantie worden beantwoord.