Mantelzorg cursus verzorging Thuizz

Voor mantelzorgers

De cursus Verzorging Thuizz is bedoeld voor iedereen die vanuit een persoonlijke band voor iemand zorgt: de mantelzorger. De onderwerpen die centraal staan zijn het stellen van grenzen en de mogelijkheden van inroepen van hulp.

Mantelzorgers zijn vaak gewend om de meestedingen alleen op te lossen. Dit is niet altijd makkelijk en het gevaar dreigt dat de zorg te zwaar wordt. Daarom wordt er besproken waaraan je kan merken dat de zorg te zwaar wordt en wat de mogelijkheden zijn in zo’n situatie. U volgt de cursus samen met andere mantelzorgers en heeft dus contact met mensen in eenzelfde situatie als u.

U leert

- Wat mantelzorg precies inhoud,

- hoe u het beste kunt omgaan met specifieke situaties,

- hoe u de verzorging voor een ander zo goed mogelijk combineert met uw eigen leven,

- tiltechnieken,

- wegwijs worden in het zorglandschap.

Kosten

Wij willen de cursus verzorging Thuizz voor mantelzorgers betaalbaar houden. Door gebruik te maken van onze eigen experts en met behulp van vrijwilligers kunnen wij de cursus erg voordelig aanbieden. De kosten voor een 3 daagse cursus bedragen 25 euro. en 45 euro voor niet-leden.

Data en locaties

De cursusdata voor 2020 zijn nog niet bekend, maar zullen in de tweede helft van het jaar gegeven worden. Houd deze pagina vanaf juni 2020 in de gaten voor meer informatie. 

* de cursus vind doorgang wanneer wij voldoende aanmeldingen ontvangen.

Aanmelden

Aanmelden kan via klantenservice Carinova.