Carinova Thuizz (voorheen servicepakket)

CORONA UPDATE (maart 2020): In verband met de huidige situatie zijn niet al onze diensten beschikbaar. Per dienst zijn hiervoor aparte afspraken gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld wel maaltijden afnemen. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. 0900 8662 (geen extra kosten).

Team Carinova Thuizz!

Carinova Thuizz biedt u gemaks- en comfortdiensten die u ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen.

Maar ook gezellige activiteiten en interessante cursussen zijn in het aanbod opgenomen. Thuizz selecteert persoonlijk al haar dienstverleners, zo kunt u een vertrouwd gezicht aan huis verwachten. Bovendien ontvangt u veelal ook een aantrekkelijke korting op de verschillende diensten aan huis. Bijvoorbeeld de kapper, de tuinman of de pedicure ‘aan huis’.

Hulpmiddelen

Alle abonnees hebben recht op gratis eenvoudige loophulp- middelen, zoals krukken. Bovendien ontvangt u tot wel 50% korting op de aanschaf van aantrekhulpen en tot 10% op overige hulpmiddelen bij onze partners Medipoint en Zorgpunt Hardenberg

Verzekerd

Als abonnee bent u verzekerd van de beste zorg van Carinova. Is er iets voorgevallen in uw gezin en heeft u ondersteuning nodig in het huishouden? Wij helpen u met noodzakelijke huishoudelijke hulp of zorgtaken die niet anders geregeld kunnen worden.

Relatiemagazine & brochure

Klik hier voor de brochure met actuele producten en diensten. Het relatiemagazine van Carinova met de naam 'Dichtbij' kunt u vinden in de Bibliotheek.

Kosten

Voor slechts € 19,95 per jaar per huishouden bent u in 2020 al lid van Carinova Thuizz en kunt u gebruik maken van de service en diensten. U ontvangt een welkomstbrief en vanaf dat moment bent u geregistreerd als abonnee.